Resolució del Premi d’Innovació Docent ICEberg UdG. 2a edició

El jurat de la segona edició del Premi d’Innovació docent ICEberg UdG ha considerat de forma consensuada que el projecte guanyador de la segona edició del Premi d’innovació docent ICEberg UdG és el que porta per títol: “Escriptures i llenguatges audiovisuals o com crear contingut online per a un client real“, presentat per Sílvia Espinosa, Aida Fuentes, i Albert Costa, dels estudis de Publicitat i Relacions Públiques de la Facultat de Turisme.

El jurat ha considerat que aquest projecte, inscrit en el marc de l’assignatura d’Escriptures i llenguatges audiovisuals dels estudis de Publicitat i Relacions Públiques de la Facultat de Turisme, destaca perquè aplica l’Aprenentatge Basat en Projectes (APP) implicant l’entorn social i comercial gironí, així com facilitant l’assoliment de competències professionals als prop de 400 alumnes que hi han participat.

L’Institut de Ciències de l’Educació Josep Pallach va convocar aquesta segona edició del Premi ICEberg UdG, amb la finalitat de fomentar la innovació docent a la Universitat de Girona i premiar les millors iniciatives dutes a terme en el context d’un o varis estudis de la Universitat de Girona.

El premi consisteix en:

  1. La gravació d’un vídeo curt de difusió de l’experiència premiada.
  2. Un ajut per participar en un congrés de docència universitària internacional presentant aquesta experiència.

Aquí podeu veure el vídeo de presentació del projecte.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Captcha loading...

Informació bàsica sobre protecció de dades:
Finalitat: registre de persones que comenten els continguts del blog de l’ICE.
Legitimació: consentiment de la persona interessada (art. 6.1.a RGPD).
Destinataris: amb el consentiment de la persona interessada es publicarà el seu comentari i el nom o sobrenom amb el qual s’ha registrat.
Drets de les persones interessades: es poden exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament i sol·licitud de la limitació del tractament adreçant-se a l’ICE.
Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades en aquest enllaç.