FIET 2021: La Investigació i la Innovació en Tecnologia Educativa a l’era digital

“La Investigació i la Innovació en Tecnologia Educativa a l’era digital” tindran un punt de trobada del 27 al 29 d’octubre de 2021 al Fòrum Internacional d’Educació i Tecnologia (FIET), que enguany se celebrarà en format híbrid a la Universitat Rovira i Virgili. 

FIET 2021 pretén ser un espai de rellevància de la recerca i la innovació internacional relacionada amb el món de l’educació i la tecnologia orientada a la reflexió, el debat i les propostes conjuntes sobre l’impacte com a element transformador de l’educació en un context digital. 

Es poden enviar contribucions fins el 15 de juny a través de la web del FIET 2021, a fi de visibilitzar la recerca en Educació i Tecnologia i contrastar-la amb la de la resta del món, amb la finalitat de generar escenaris de futur en aquest àmbit. També, analitzar, debatre i elaborar propostes de recerca educativa per a nous escenaris educatius des d’una òptica tecnològica global i transformadora. 

Les comunicacions acceptades es publicaran en dos llibres, les més rellevants segons el Comitè Científic a la Editorial Octaedro (Q1 en el Scholarly Publishers Indicators-CSIC) i la resta de treballs es publicaran al llibre d’actes amb el Servei de publicacions de la URV . 

Les 10 línies en què s’estructura el programa treballaran els àmbits i al voltant dels eixos següents:

  1. Procés educatiu en contextos digitals
  2. Processos d’integració i transferència de la recerca i la innovació en tecnologia educativa
  3. Ciutadania digital responsable. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Captcha loading...

Informació bàsica sobre protecció de dades:
Finalitat: registre de persones que comenten els continguts del blog de l’ICE.
Legitimació: consentiment de la persona interessada (art. 6.1.a RGPD).
Destinataris: amb el consentiment de la persona interessada es publicarà el seu comentari i el nom o sobrenom amb el qual s’ha registrat.
Drets de les persones interessades: es poden exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament i sol·licitud de la limitació del tractament adreçant-se a l’ICE.
Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades en aquest enllaç.