VI Jornades TIC i Educació

Les Jornades TIC i Educació, celebrades cada dos anys des de la seva primera edició l’any 2010, s’han convertit en un referent i punt de trobada per als professionals de l’educació interessats en l’ús de les tecnologies amb finalitats educatives.

En aquests anys les tecnologies han evolucionant de manera considerable, però el més interessant ha estat veure créixer el ventall d’aplicacions que s’anaven integrant a les dinàmiques dels diferents contextos educatius. Disposar d’un espai d’intercanvi d’experiències i poder reflexionar compartint dubtes i certeses fa que molts dels participants renovin la seva cita amb nosaltres i sigui un moment d’enriquiment per a tothom.

La pandèmia va obligar a ajornar la VIa edició, que s’havia de celebrar l’octubre de 2020. Però això nonomés va provocar que l’equip organitzador format per l’Institut de Ciències de l’Educació de la UdG, l’escola Joan Bruguera de Girona, La Facultat d’Educació i Psicologia de la UdG i el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, tornés amb més força que mai i que revolucionés el que s’havia fet fins llavors.

Sota el títol Gamifiquem per aprendre, t’hi apuntes?, s’estan preparant unes jornades totalment virtuals de cares als propers 15 i 16 d’octubre de 2020 (i una mica més i tot, ja ho veureu).

Et recomanem que visitis la seva pàgina web i que et subscriguis al seu blog. Així, rebràs totes les novetats tan bon punt s’hi publiquin. Ah! I si has dut a terme alguna experiència de gamificació en entorns docents no dubtis en participar-hi enviant la teva comunicació. Mira com fer-ho:

Això promet, ja ho veuràs…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Captcha loading...

Informació bàsica sobre protecció de dades:
Finalitat: registre de persones que comenten els continguts del blog de l’ICE.
Legitimació: consentiment de la persona interessada (art. 6.1.a RGPD).
Destinataris: amb el consentiment de la persona interessada es publicarà el seu comentari i el nom o sobrenom amb el qual s’ha registrat.
Drets de les persones interessades: es poden exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament i sol·licitud de la limitació del tractament adreçant-se a l’ICE.
Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades en aquest enllaç.