Notion: l’organitzador perfecte

Si busques alguna eina que t’ajudi a organitzar la teva vida, és més que probable que Notion tingui una plantilla o opció que et permeti fer-ho. Necessites una app de tasques? Notion. Un bloc de notes? Notion. Un panell similar a Trello? Notion. Un calendari? Notion, també. És una eina versàtil i interessant. I ara encara més després d’haver fet gratuït el seu pla personal il·limitat.

De totes maneres, no cal enganyar-nos. Aquesta app, d’entrada, pot semblar una mica complicada d’utilitzar. Sobretot si és la primera vegada que s’utilitzen aquests tipus d’aplicacions. La recompensa que es pot obtenir si dediquem una estona a aprendre’n el seu funcionament serà, però, espectacular.

Per entendre com funciona Notion, atura’t un moment a pensar en totes les eines de productivitat que fas servir diàriament. Segurament facis servir una app diferent per a cada cosa i vagis saltant d’una a una altra o, simplement, que les sincronitzis utilitzant (encara) una altra eina. Ara imagina que totes aquestes aplicacions s’unissin en una sola i creessin una macroeina amb totes les funcionalitats hagudes i per haver. Això és Notion.

Notion permet crear notes i documents, wikis, gestionar projectes i tasques i, en realitat, fer gairebé qualsevol cosa. L’app funciona online o offline, així que pots utilitzar les apps en local i sincronitzar tota la feina quan et connectis a una xarxa WiFi.

Una de les funcions més interessants és la sincronització multiplataforma basada en el núvol. Notion és accessible des del web, des de les apps per a Windows i Mac i des de les respectives apps per iOS i Android. Cal crear-se un compte, això sí, però un cop fet, tot el que facis en una plataforma estarà disponible a totes les altres.

Amb el compte creat, Notion ens demanarà unes quantes dades i ens oferirà la possibilitat d’importar qualsevol cosa, des de documents de Word a notes en Evernote, arxius .csv o panells de Trello. Tot el que es faci en Notion es pot mantenir guardat en l’app o exportar en diferents formats. Això sí, només es pot utilitzar en llengua anglesa.

Si voleu descobrir més coses i veure el seu funcionament, podeu fer un cop d’ull al seu vídeo promocional o visitar el seu canal de YouTube.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Captcha loading...

Informació bàsica sobre protecció de dades:
Finalitat: registre de persones que comenten els continguts del blog de l’ICE.
Legitimació: consentiment de la persona interessada (art. 6.1.a RGPD).
Destinataris: amb el consentiment de la persona interessada es publicarà el seu comentari i el nom o sobrenom amb el qual s’ha registrat.
Drets de les persones interessades: es poden exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament i sol·licitud de la limitació del tractament adreçant-se a l’ICE.
Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades en aquest enllaç.