Curs: Direcció de grups de recerca i tesis doctorals

Calendari:
17, 19, 21, 24, 26, 28 i 31 de gener de 2022 de 12 a 14h i 2 de febrer de 2022 de 10 a 14h

A càrrec de:
Mònica González, Departament de Psicologia UdG; Josep Viñas, Departament de Empresa UdG; Joana Frigolé, Consultora i Coach Professional; Mar Sabadell; Estudis d’Economia i Empresa de la UOC, Pere Condom, Cap de l’OITT; Montserrat Estopà, Maria Josep Lara i Ferran Lázaro, Tècnics de l’OITT;  Teresa Cabruja, Departament Psicologia UdG; Miquel Solà, Departament de Química, director Escola Doctorat i Cristina Valentí, Tècnica de l’Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals de la UdG

Programa:
Aquest curs es divideix en 9 sessions de dues hores (excepte les dues darreres que són de tres hores i una hora, respectivament). Al llarg d’aquestes sessions es parlarà de lideratge, tutorització, gestió del temps, finançament públic i privat (transferència de tecnologia), gestió de projectes de recerca, perspectiva de gènere en la recerca, publicació i divulgació de la recerca i visibilitat, i funcionament administratiu del doctorat a la UdG.

Més informació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Captcha loading...

Informació bàsica sobre protecció de dades:
Finalitat: registre de persones que comenten els continguts del blog de l’ICE.
Legitimació: consentiment de la persona interessada (art. 6.1.a RGPD).
Destinataris: amb el consentiment de la persona interessada es publicarà el seu comentari i el nom o sobrenom amb el qual s’ha registrat.
Drets de les persones interessades: es poden exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament i sol·licitud de la limitació del tractament adreçant-se a l’ICE.
Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades en aquest enllaç.