Hyper Island Toolbox

Fins ara, en aquest apartat de recursos us hem parlat, de forma gairebé exclusiva, de recursos tecnològics: eines i aplicacions digitals que ens poden donar un cop de mà a l’hora de preparar la nostra docència, i que ens poden ajudar a donar una volta a les metodologies que apliquem a l’aula.

En aquesta ocasió, el que us presentem no és, de forma directa, un recurs digital. Es tracta d’una “caixa d’eines” que podrem utilitzar quan vulguem gestionar el treball en equip (dinàmiques per a estudiants, motivació d’equips docents, col·laboració amb altres professionals…).

Hyper Island Toolbox es presenta com un kit de recursos que es poden utilitzar per aplicar la col·laboració creativa i alliberar el potencial des equips o organitzacions. És un producte de la companyia Hyper Island, una escola de negocis creatius digitals amb una part de consultoria especialitzada en formació en el sector mitjançant tecnologia digital. Va ser fundada l’any 1996 a Karlskrona, Suècia i té presència a través d’oficines o campus a Suècia (seu central), Brasil, Regne Unit, EUA i Singapur.

Un cop llegit això us preguntareu: i quina relació pot tenir aquesta proposta amb la resta de recursos presentats en aquesta secció?

Bé, d’entrada cal dir que una secció d’Hyper Island es dedica directament a temes educatius. I d’altra banda, que la caixa d’eines que us presentem en aquesta entrada ofereix propostes per treballar les habilitats i competències de creativitat i de treball en grup que tan necessàries són en docència.

Aquesta proposta abasta centenars de recursos interessants. Estan organitzats en diferents categories: dinamització, innovació, autolideratge, treball en equip, diversitat, equitat, inclusió, pertinença, benestar, acció…

Compta amb una potent eina de cerca on, a més de triar alguna de les categories abans esmentades, es pot filtrar pel nombre de participants i pel tems que hi vulguem dedicar. Un cop aplicats els filtres, Hyper Islant Toolbox ens mostra una llista de possibles activitats que podem posar en pràctica per aconseguir els nostres objectius.

Si en algun moment us quedeu sense idees per dissenyar activitats per a estudiants o col·legues que promoguin la innovació i la creativitat, feu una cerca a Hyper Island Toolbox i segur que hi trobareu la inspiració.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Captcha loading...

Informació bàsica sobre protecció de dades:
Finalitat: registre de persones que comenten els continguts del blog de l’ICE.
Legitimació: consentiment de la persona interessada (art. 6.1.a RGPD).
Destinataris: amb el consentiment de la persona interessada es publicarà el seu comentari i el nom o sobrenom amb el qual s’ha registrat.
Drets de les persones interessades: es poden exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament i sol·licitud de la limitació del tractament adreçant-se a l’ICE.
Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades en aquest enllaç.