ICEday UdG: La universitat en els temps de les plataformes

A càrrec de Faraón Llorens, de la Universitat d’Alacant

17 de juny de 2022 a les 12h

Els ICEdays volen ser un espai per a la reflexió, el debat i la presentació de projectes i idees innovadores, però també un espai per a la provocació, el desafiament i la creativitat. Un espai on qüestionar-nos el que estem fent i atrevir-nos a pensar noves i millors maneres de fer-ho.

L’ICEday d’enguany serà a càrrec de Faraón Llorens, catedràtic d’Escola Universitària de Ciència de la Computació i Intel·ligència Artificial de la Universitat d’Alacant (UA) i Director de la Càtedra Santander-UA de Transformació Digital.

En la seva intervenció, Faraón Llorens ens plantejarà els nous reptes que haurem d’afrontar en el món educatiu en un context on el paper de les plataformes digitals està prenent cada vegada major protagonisme. “Haurem d’estar atents -ens diu- per a no caure en l’error de subestimar l’efecte de la plataformització de l’aprenentatge en el mitjà i llarg termini”.

L’objectiu d’aquesta ponència és fer-nos reflexionar, per la qual cosa es plantejaran més preguntes que respostes:

Pot una plataforma d’aprenentatge considerar-se una universitat? Quina és l’aportació diferencial de la universitat? Anem cap a una educació presencial i experiencial per a qui puga pagarla i una altra automatitzada i d’instrucció per a la resta?…

Veieu més informació sobre l’ICEday d’enguany

Inscripcions

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Captcha loading...

Informació bàsica sobre protecció de dades:
Finalitat: registre de persones que comenten els continguts del blog de l’ICE.
Legitimació: consentiment de la persona interessada (art. 6.1.a RGPD).
Destinataris: amb el consentiment de la persona interessada es publicarà el seu comentari i el nom o sobrenom amb el qual s’ha registrat.
Drets de les persones interessades: es poden exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament i sol·licitud de la limitació del tractament adreçant-se a l’ICE.
Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades en aquest enllaç.