Linktree: tot el que sou, en un únic enllaç!

“Tot el que sou, en un únic enllaç”. Aquest és l’eslògan amb el que es promociona aquesta activitat. Us n’expliquem el per què.

Si us atureu a pensar un moment en els llocs on teniu informació rellevant referent a vosaltres o a alguna corporació (empresa, grup de treball, departament, grup de recerca…) us adonareu que la teniu repartida en molts llocs diferents.

L’aplicació que us presentem avui us pot ajudar a concentrar, en un sol lloc, tota aquesta informació. Linktree simplifica el procés de compartir diverses parts d’informació en un únic enllaç.

Linktree és un enllaç únic que podeu afegir a qualsevol plataforma de xarxes socials, a les vostres signatures de correu electrònic, (tant personals com corporatives i a tants altres llocs! Us permet compartir molts enllaços perquè els vostres seguidors i visitants puguin triar amb quin dels vostres continguts volen connectar.

Linktree és molt senzill d’utilitzar. Només fa falta crear un compte i triar una de les opcions que ofereix: Free, Starter, Pro o Premium. L’opció Free és completament gratuïta i funcional i permet afegir un nombre il·limitat d’enllaços i un Linktree personalitzable per connectar amb la teva comunitat. A més, ofereix una analítica de clics i visites dels darrers 28 dies. Les altres opcions són de pagament i ofereixen, progressivament, alguna opció més.

Linktree està pensat per ser visualitzat a través d’un dispositiu mòbil, atenent que enllaça perfectament amb les xarxes socials. Tot i així, també es pot visualitzar perfectament en tauletes, portàtils i ordinadors de sobretaula.

Si voleu unificar en una sola eina tota la informació que teniu repartida per la xarxa, Linktree és la vostra eina.

I, encara més, ara que s’està parlant tant de la potencialitat dels portafolis docents on es recullen totes les evidències de treball relatives a una persona, Linktree us pot ajudar a organitzar-les en un sol enllaç fàcil de compartir.

Si voleu mostrar tot el que sou en un sol enllaç, valoreu la possibilitat d’utilitzar Linktree.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Captcha loading...

Informació bàsica sobre protecció de dades:
Finalitat: registre de persones que comenten els continguts del blog de l’ICE.
Legitimació: consentiment de la persona interessada (art. 6.1.a RGPD).
Destinataris: amb el consentiment de la persona interessada es publicarà el seu comentari i el nom o sobrenom amb el qual s’ha registrat.
Drets de les persones interessades: es poden exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament i sol·licitud de la limitació del tractament adreçant-se a l’ICE.
Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades en aquest enllaç.