STEAMConf Barcelona 2022

Arriba a Barcelona la 8a edició de l’STEAMConf. Es celebrarà entre el dijous 13 i el dissabte 15 d’octubre de 2022.

STEAMConf Barcelona 2022, en la seva 8a edició, insisteix en l’aprenentatge basat en projectes a la frontera de Mans, Ment i Passió on comprendre és un aprenentatge que va molt més enllà del “saber” i passa en el context d’una investigació real a través de la indagació, l’experimentació, el raonament i la cooperació, fent que l’aprenentatge sigui creador, significatiu i inspirador tot promovent la capacitat de transferir-lo i aplicar-lo a situacions noves i complexes en un entorn, en canvi, constant, a fi d’actuar responsablement i fer aflorar el desig de continuar preguntant i aprenent al llarg de la vida.

La 8a edició, de STEAMConf Barcelona,  marca un punt d’inflexió en la seva trajectòria amb la signatura d’un acord, entre el Barcelona Institute of Science and Technology (BIST), i STEAM-SokoTech per Fundació Ciència en Societat.

Si visiteu el seu espai web trobareu tota la informació que necessiteu: el programa detallat de les activitats que es realitzaran durant aquests tres dies, els tallers paral·lels als que podreu assistir, les experiències locals que es presentaran aquells dies i la llarga i interessant llista de persones conferenciants.

També hi trobareu la forma de registrar-vos-hi i la manera d’accedir al lloc on es durà a terme la Conferència: l’edifici VÈRTEX del Campus Nord de la UPC, a Barcelona.

Repasseu totes les propostes que us ofereix aquesta nova edició de l’STEAMConf perquè val molt la pena!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Captcha loading...

Informació bàsica sobre protecció de dades:
Finalitat: registre de persones que comenten els continguts del blog de l’ICE.
Legitimació: consentiment de la persona interessada (art. 6.1.a RGPD).
Destinataris: amb el consentiment de la persona interessada es publicarà el seu comentari i el nom o sobrenom amb el qual s’ha registrat.
Drets de les persones interessades: es poden exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament i sol·licitud de la limitació del tractament adreçant-se a l’ICE.
Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades en aquest enllaç.