STEAMConf 2018

STEAMConf 2018 se celebra del 18 al 21 d’abril al CosmoCaixa Barcelona.

En la seva quarta edició, STEAMConf 2018 vol destacar la vital importància d’implementar programes i recursos que permetin contribuir a minimitzar l’escletxa digital i els desequilibris de gènere i promoure la igualtat d’oportunitats. Per aquest motiu,  s’han programat tres trobades sobre aprenentatge, tecnologia i gènere entorn a Ada Augusta Byron Lovelace, matemàtica i física que va desenvolupar el que avui es considera el primer algoritme per a ús d’una màquina.

A través dels seus tallers i sessions, STEAMConf, posa també l’accent en aprendre fent: manipular, experimentar, crear, equivocar-se… i tornar a començar… Parlem de tinkering & making, “un mètode per explorar i comprendre el nostre món canviant a través de la ciència, l’enginyeria, la tecnologia, l’art i les matemàtiques”, que fomenta el treball en equip i l’automotivació; recompensa la persistència, l’enginy i l’autosuficiència; i revela la passió per aprendre a llarg termini.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Captcha loading...

Informació bàsica sobre protecció de dades:
Finalitat: registre de persones que comenten els continguts del blog de l’ICE.
Legitimació: consentiment de la persona interessada (art. 6.1.a RGPD).
Destinataris: amb el consentiment de la persona interessada es publicarà el seu comentari i el nom o sobrenom amb el qual s’ha registrat.
Drets de les persones interessades: es poden exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament i sol·licitud de la limitació del tractament adreçant-se a l’ICE.
Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades en aquest enllaç.