“Toolkit” per integrar l’intercanvi virtual a programes, centres i institucions

El projecte FRAMES té com a objectiu fomentar una implementació harmonitzada i l’acreditació de l’intercanvi virtual, com a part integral dels enfocaments de mobilitat (blended), entre les institucions europees d’educació superior, fent que l’Espai Europeu d’Educació Superior sigui més innovador, intercultural i resilient.

Basant-nos en l’informe d’escenaris i els esforços de formació del projecte, estem encantats de presentar-vos el conjunt d’eines FRAMES per a la implementació i l’acreditació de mobilitat mixta al setembre.

Aquest Kit d’eines està desenvolupat per mostrar als professionals de l’educació superior quins passos poden seguir per integrar i acreditar l’intercanvi virtual a les IES. Proporciona inspiració, eines i informació clau per arribar a estratègies adequades a diferents realitats institucionals.

Tant si sou un oficial administratiu que vol explorar què pot aportar la integració de VE a la vostra universitat, com si sou un professor que lluita per trobar maneres d’acreditar i mantenir les vostres activitats de VE al pla d’estudis; el conjunt d’eines FRAMES us ajudarà a prendre mesures.

Durant l’esdeveniment virtual, els membres de l’equip de FRAMES us presentaran el conjunt d’eines i discutiran les maneres en què els professionals de l’educació superior poden utilitzar-lo per al seu avantatge.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Captcha loading...

Informació bàsica sobre protecció de dades:
Finalitat: registre de persones que comenten els continguts del blog de l’ICE.
Legitimació: consentiment de la persona interessada (art. 6.1.a RGPD).
Destinataris: amb el consentiment de la persona interessada es publicarà el seu comentari i el nom o sobrenom amb el qual s’ha registrat.
Drets de les persones interessades: es poden exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament i sol·licitud de la limitació del tractament adreçant-se a l’ICE.
Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades en aquest enllaç.