Enyores el Movie Maker? Prova Microsoft Photos

Recordeu Movie Maker? Es tractava d’un editor de vídeo per a dispositius Windows que era molt simple d’utiitzar però amb el que s’aconseguien vídeos prou dignes. Sense tenir grans coneixements en l’ús d’eines d’edició de vídeos podíem crear les nostres pròpies produccions i distribuir-les pels canals desitjats.

Doncs bé, ja fa una bona colla d’anys que Microsoft va deixar de donar suport a Movie Maker (tot i que encara hi ha algun lloc des d’on es pot descarregar). Som molts els que, en algun moment o altre, hem trobat a faltar aquesta eina que ens podia solucionar, en un pim-pam, tenir un vídeo personalitzat. Movie Maker, t’enyorem!

Fa uns mesos publicàvem una presentació on es proposaven algunes alternatives gratuïtes (tant o més funcionals que Movie Maker i per a altres tipus de sistemes operatius) i d’altres de baix cost. Tot i així, l’ombra del Movie Maker és molt llarga…

Doncs bé, el mateix Microsoft té una altra eina que ens pot recordar una mica l’enyorat Movie Maker. Ens referim a Microsoft Photos. Sí, no ens equivoquem. Encara que el títol inclogui la paraula fotos, aquesta eina permet veure i editar les teves fotos i vídeos, crear pel·lícules i àlbums. Es poden remesclar vídeos per crear instantàniament un vídeo a partir de les fotos i vídeos seleccionats. Amb l’editor de vídeo es poden aplicar ajustos més precisos, com filtres, text, moviment de càmera, música i molt més. Fins i tot pots afegir efectes 3D, com papallones, raigs làser o explosions, que apareguin màgicament en el vídeo.

Entorn gràfic de Microsoft Photos

Tot i això, hi trobem a faltar un recurs molt important: les transicions.

La majoria de sistemes Windows ja porten integrada aquesta eina. En el millor dels casos, no us caldrà descarregar res.

Si enyoràveu Movie Maker, proveu Microsoft Photos…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Captcha loading...

Informació bàsica sobre protecció de dades:
Finalitat: registre de persones que comenten els continguts del blog de l’ICE.
Legitimació: consentiment de la persona interessada (art. 6.1.a RGPD).
Destinataris: amb el consentiment de la persona interessada es publicarà el seu comentari i el nom o sobrenom amb el qual s’ha registrat.
Drets de les persones interessades: es poden exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament i sol·licitud de la limitació del tractament adreçant-se a l’ICE.
Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades en aquest enllaç.