Classroomscreen: un suport a les activitats d’aula

No us ha passat a vegades que, mentre esteu a l’aula, us convindria comptar el temps que destineu a una activitat, o veure l’hora en format gran, o tenir el calendari a mà, o controlar el soroll que fan els vostres estudiants, o engegar un cronòmetre per marcar el final d’una activitat, o escriure algun text que el veiés tothom, o…? O tot plegat al mateix temps?

Doncs tot això i més és el que trobaràs a Classroomscreen, una pissarra interactiva amb diferents tipus d’eines com dibuix, quadre de text, símbols de treball, semàfor, temporitzador, cronòmetre, codi QR, tria d’elements, calendari i rellotge.

La imatge següent mostra l’aspecte d’una pissarra interactiva creada amb Classroomscreen.

Utilitzar Classroomscreen és molt senzill: només cal accedir al seu espai web i… ja està! Ja pots configurar tots els elements que vulguis i utilitzar-los segons la teva conveniència. I això, tantes vegades com vulguis. Tot i així, hi ha la possibilitat de crear un perfil de Classroomscreen (es poden utilitzar les credencials de Google).

Però, a més de tot això, Classroomscreen permet crear enquestes. Això farà que puguis plantejar una qüestió que pot ser resposta amb emoticones (smileys), a partir d’opcions múltiples o responent vertader o fals.

I encara més, amb aquesta aplicació es pot gestionar un generador de grups. A partir d’una llista (si has creat un perfil la podràs reutilitzar), pots crear grups de forma aleatòria.

Tot el que t’hem explicar fins ara ho pots fer de forma gratuïta. Si necessites una mica més de prestacions, tens l’opció de crear un compte Pro, que et permet desar les pissarres al teu perfil per poder-les reutilitzar en altres ocasions i també tindràs la possibilitat que la teva audiència respongui les enquestes de forma remota.

Tot i això, la versió gratuïta ja dona prou opcions per obtenir una ajuda extra en el moment d’impartir les teves classes. I això sempre és d’agrair.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Captcha loading...

Informació bàsica sobre protecció de dades:
Finalitat: registre de persones que comenten els continguts del blog de l’ICE.
Legitimació: consentiment de la persona interessada (art. 6.1.a RGPD).
Destinataris: amb el consentiment de la persona interessada es publicarà el seu comentari i el nom o sobrenom amb el qual s’ha registrat.
Drets de les persones interessades: es poden exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament i sol·licitud de la limitació del tractament adreçant-se a l’ICE.
Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades en aquest enllaç.