Resiliència i emocions saludables

Presentació: Ens toca conviure amb aquest present, en el que tots, d’una manera o altre, ja hem tingut pèrdues relacionades amb la crisi del coronavirus. A l’hora, som conscients de que haurem de desplegar molta energia i talent per a assumir els reptes que ens presentarà aquest futur tan incert.
Es pot viure aquest present des de la queixa i el temor, o també prenent les rendes i posant en acció el nostre poder de resiliència que tots disposem.
D’una forma práctica i senzilla podràs experimentar habilitats que t’ajudaran a transformar creences, emocions i patrons relacionals que ja no et resulten efectius amb els teus alumnes, companys de professió, i en general en totes les teves relacions.

A càrrec de: Joana Frigolé. Psicòleg, Coach i Conferenciant. Autora del llibre “Posa llum a la teva vida. Genera emocions i converses constructives”. 

Objectius:

  • Farem una pinzellada de quins són els estils relacionals, converses i estats d’ànim que ajuden a crear entorns de confiança, serenitat, optimisme, il.lusió, entusiasme i compromís.
  • Descobrirem una interpretació madura i conscient de l’impacte de l’amor i l’alegria en tota la nostra quotidianitat personal, familiar, laboral i social. Alliberant-nos del mal hàbit de caure en l’excés de victimisme, negativitat, tristesa, por o ràbia. 

Calendari: 3 i 10 de març de 2021, d’11 a 14h 

Metodologia:

Aquesta activitat es durà a terme posant en joc metodologies, que permetin transmetre els continguts d’una manera efectiva, i al mateix temps lúdica, dinàmica i divertida. Entrarem a fons en la casuística que els participants aportin a la sessió, de manera que tot elcontingut tractat sigui al màxim de pràctic i ajustat a la realitat quotidiana dels participants.

  • Coaching grupal
  • Role-Playl
  • Representacions sistèmiques

Aquest taller implica la participació activa i la interacció constant entre els participants i també amb el coach-formador. Per tant, l’acceptació de la seva participació implica tenir la càmera connectada mentre duri la formació, per tal de tenir un tracte el més comparable possible als tallers presencials i poder mantenir converses bidireccionals, pròpies del coaching de grup. Per tant, caldrà que:

  • les càmeres es mantinguin obertes durant la sessió
  • els micròfons s’obrin només quan cada participant intervingui

Més informació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Captcha loading...

Informació bàsica sobre protecció de dades:
Finalitat: registre de persones que comenten els continguts del blog de l’ICE.
Legitimació: consentiment de la persona interessada (art. 6.1.a RGPD).
Destinataris: amb el consentiment de la persona interessada es publicarà el seu comentari i el nom o sobrenom amb el qual s’ha registrat.
Drets de les persones interessades: es poden exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament i sol·licitud de la limitació del tractament adreçant-se a l’ICE.
Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades en aquest enllaç.