Espais virtuals amb Hubs by Moz://a

La limitació de la presencialitat física (o analògica, o síncrona) ens obliga a explorar noves vies de comunicació i a trobar nous espais de col·laboració que tinguin un suport digital. Durant les darreres setmanes ja us hem anat proposant alternatives a les eines de videoconferència més clàssiques (o de més renom).

En aquesta ocasió us presentem un concepte que va una mica més enllà. Ens referim a la creació d’espais virtuals. I en aquest terreny, avui ens centrarem en Hubs by Moz://a. Hubs és una plataforma de col·laboració virtual que s’executa al navegador. Amb Hubs podreu crear els vostres propis espais en 3D amb un sol clic. I també podreu convidar altres persones a unir-se mitjançant un URL. No cal instal·lar res. Així de senzill!

Exemple de sala de Hubs

Hubs és per a tothom que vulgui connectar-se amb altres persones de manera remota. És una manera fantàstica d’unir comunitats en un espai virtual compartit. L’única limitació és que es recomana que cada espai sigui per a un màxim de 24 persones.

Organitzeu una conferència, impartiu una classe, mostreu art o, simplement, compartiu una estona amb els amics. Hubs permet connectar i compartir fàcilment imatges, vídeos, models 3D i molt més. Amb l’àudio adaptat a l’espai de Hubs podreu conversar amb tothom a l’hora o dividir-vos en grups més petits, tal com podeu fer en persona.

Tot plegat, converteix aquesta eina en un bon recurs per utilitzar-lo en entorns d’aprenentatge.

Hubs funciona a totes les plataformes. Si teniu unes ulleres de realitat virtual, fantàstic! Si no, podeu utilitzar el vostre ordinador de sobretaula, ordinador portàtil, tauleta o dispositiu mòbil per explorar l’espai en 2D.

Val la pena explorar-ho, no? Segur que hi trobareu aplicacions útils per a la vostra docència.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Captcha loading...

Informació bàsica sobre protecció de dades:
Finalitat: registre de persones que comenten els continguts del blog de l’ICE.
Legitimació: consentiment de la persona interessada (art. 6.1.a RGPD).
Destinataris: amb el consentiment de la persona interessada es publicarà el seu comentari i el nom o sobrenom amb el qual s’ha registrat.
Drets de les persones interessades: es poden exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament i sol·licitud de la limitació del tractament adreçant-se a l’ICE.
Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades en aquest enllaç.