Icons8: recursos lliures per al disseny gràfic

Fa un temps us presentàvem Canva, una eina que permet crear dissenys de cartells, bàners, fulls de mà… de forma molt senzilla i intuïtiva. A més, la seva biblioteca de recursos ofereix una gran quantitat d’elements d’ús lliure. És a dir, en molt poc temps es poden obtenir grans resultats.

En aquesta ocasió us presentem Icons8, una potent alternativa que probablement us farà dubtar sobre quina eina utilitzar per a cada ocasió. I és que el que ofereix Icons8 és una completa col·lecció de recursos d’ús lliure:

  • Icons: ofereix 91,000 icones organitzades en 32 estils diferents per poder incorporar a qualsevol dels nostres documents o projectes.
  • Photo Creator: un editor el línia de projectes basats en una gran quantitat de fotos d’ús lliure: models, objectes diversos i imatges de fons. També s’hi poden afegir textos i permet utilitzar les nostres pròpies imatges.
  • Vector Creator: un editor en línia de dissenys gràfics basat en il·lustracions. Compta amb una àmplia biblioteca de recursos organitzats en imatges de persones, d’animals, de plantes, d’objectes, elements decoratius, símbols i imatges de fons organitzats en 17 estisl diferents. També es pot afegir text. Permet l’exportació en format png amb la possibilitat d’escollir que el fons sigui transparent.
  • Music: una biblioteca de temes musicals d’ús lliure organitzats per gèneres que es poden utilitzar en els nostres vídeos.
  • Lunacy: un software de disseny gràfic que es pot descarregar lliurement en sistemes Windows. Recull les característiques del Photo Creator i del Vector Creator.

La versió gratuïta d’Icons8 està indicada per a usos no comercials i demana que es citi que el nostre projecte ha estat realitzat amb aquesta aplicació. Hi ha unes versions de pagament que permeten utilitzar aquesta aplicació per a usos comercials i que ofereix algun avantatge com, per exemple, editar les imatges que formen part del nostre projecte.

Jo de vosaltres, hi faria una ullada. Segur que us enganxa!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Captcha loading...

Informació bàsica sobre protecció de dades:
Finalitat: registre de persones que comenten els continguts del blog de l’ICE.
Legitimació: consentiment de la persona interessada (art. 6.1.a RGPD).
Destinataris: amb el consentiment de la persona interessada es publicarà el seu comentari i el nom o sobrenom amb el qual s’ha registrat.
Drets de les persones interessades: es poden exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament i sol·licitud de la limitació del tractament adreçant-se a l’ICE.
Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades en aquest enllaç.